hvor køber man cannabisolie

Jeg vil gerne prøve cannabisolien, men hvor køber man den?

Du kan ikke købe den eftertragtede cannabis overalt i Danmark. Og du skal også vide, at der findes to forskellige slags cannabisolier, hvor den helt afgørende forskel er indholdet af det aktive stof THC. I Danmark er det faktisk kun CBD-olien, som er legal. I øvrigt kan du også finde cannabisolien under navnet hampefrøolie. Det er en olie, som er lavet på cannabisplanten, men i modsætning til cannabisolie med THC har denne ingen euforiserende virkning. Læs med i det følgende, hvis du gerne vil vide mere om, hvor du kan få fat i cannabisolien i Danmark.

Du kan finde cannabisolie på nettet

Du kan naturligvis finde cannabisolien på nettet. Der er mange forskellige hjemmesider, som sælger CBD eller hampefrøolie. Og det danske marked har et stort udvalg og mange forskellige varianter, du med fordel kan se nærmere på. Husk i øvrigt kun at købe din cannabisolie fra hjemmesider med dansk licens, da andre landes forhandlere sælger produktet under en anden lovgivning, hvilket betyder, at du ikke ved, hvad indholdet er i den pågældende olie.   Når du køber cannabisolie online, kan du vælge mellem at købe olien i forskellige mængder. Så uanset om du er på udkig efter et lille glas med 10 ml eller du er ude efter en langt større mængde på 500 ml, kan du finde det online.

Cannabisolie i danske forretninger

Selvom det er meget let og belejligt at købe cannabis- eller hampefrøolien på en dansk hjemmeside, kan det faktisk godt betale sig at gå ned i en fysisk forretning. Det er især en god idé, hvis du ikke er helt klar over, hvad du gerne vil have, eller hvordan du skal anvende produktet.   Eksempelvis er der mange danske helsekostbutikker, som har et stort udvalg af forskellige hampefrøolier. Her kan du spørge personalet til råds, så du kan få fat i den olie, der passer til de behov, du har.   Men du kan faktisk også finde hampefrøolien i flere supermarkeder. Igen handler det om, at netop denne olie ikke har nogen euforiserende egenskaber, og derfor kan du betragte den som et ordinært kosttilskud på linje med andre planteolier.

Fordele ved cannabisolien

Efterhånden er der kommet flere og flere beviser for, at cannabisolie faktisk kan hjælpe mennesker, der lider af forskellige sygdomme. Det er ikke umiddelbart helbredende, men den kan i høj grad afhjælpe symptomer, som kan være svært generende i hverdagen. Eksempelvis har cannabisolien en bevist gavnlig effekt på smerter, men olien kan også afhjælpe andet. Det drejer sig blandt andet om kvalme - både almindelig kvalme og kvalme forårsaget af kemobehandling. Men også psykiske symptomer som angst og depression har cannabisolien vist sig at have en positiv effekt på.   Når du skal indtage cannabisolien, er der flere måder at gøre det på. Hvis du ikke ønsker at bruge olien i madlavningen, kan du blot lægge et par dråber under tungen. Så bliver cannabisolien hurtigt optaget i dit system via mundens slimhinder. Du kan også vælge at bruge cannabisolien i din madlavning og på den måde integrere olien i din hverdag. Du skal huske på, at du ikke kan bruge olien til at stege kød, da dens gavnlige effekter forsvinder, hvis olien bliver for varm.

Hvor kan jeg købe THC-olie?

Når talen falder på THC-olie, er snakken en ganske anden. Her er nemlig tale om en cannabisolie, hvor stoffets euforiserende effekter er bibeholdt. Men der er alligevel megen handel med netop den type cannabisolie, fordi den især har vist sig at have en meget stor gavnlig effekt på visse typer af sygdomme og generelle ubehageligheder, der kan optræde som symptomer eller bivirkninger af anden behandling.   THC-olien er ulovlig og kan sammenlignes med ganske almindelig hash. Du kan sagtens få fat på olien, men du skal være klar over, at du risikerer at blive straffet. Da markedet ikke er reguleret, skal du være meget forsigtig med, hvor og af hvem du køber produktet. Du kan nemlig ikke vide dig sikker på, hvilket produkt du får fat på. Og du kan heller ikke altid vide, hvor rent produktet er.   Det betyder, at du skal tænke dig om en ekstra gang, inden du går ned på det nærmeste hjørne og køber cannabis af en tilfældig person. Vi ønsker absolut ikke at opfordre til ulovligheder, men kan blot fortælle dig, at der findes mange forskellige blogs og fortællinger online, hvor både kendte og mindre kendte personer fortæller om, hvordan de rent praktisk har fået fat i netop denne form for cannabisolie.

Husk, at cannabisolien fås i to udgaver

Tilbage står altså det faktum, at der er tale om to forskellige slags cannabisolier. Den ene anses som lovlig og kan købes i forskellige butikker både online og fysisk. Den anden er ikke lovlig, og den skal du altså finde på anden vis.   Problematikken består i, at den ulovlige cannabis har hjulpet mange mennesker. De hævder også, at den er meget bedre og i langt højere grad kan afhjælpe de symptomer, der blandt andet opstår som en bivirkning til kemobehandling.   Vi kan kun opfordre til, at du undersøger markedet grundigt og naturligvis passer på med, hvad du indtager. Søg hjælp hos mennesker, du stoler på, og som har erfaring med området. På den måde kan du øge din sikkerhed og få fat i et produkt, der er af en sådan kvalitet, at du ikke risikerer unødige og ekstra bivirkninger.