Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for webshoppen (CBD24.dk).

Priser
Alle priser angivet på CBD24.dk er inklusiv 25% dansk moms.
Der tages forbehold for afgiftsændringer, udsolgte varer o.lign.
Dette omhandler de vilkår der følger på CBD24.dk. Vi gør opmærksom på, at handelsvilkår på CBD24.dk, garantier og praksis er i overensstemmelse med købeloven.

Afgivelse af ordre
Når du har udfyldt en bestilling, vil du modtage en e-mail, hvori der angives hvilke produkter, du har købt.
Du skal være opmærksom på, at denne e-mail IKKE er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.
Det er kun et elektronisk svar fra vores system som bekræfter din indtastning. Som konsekvens heraf har vi mulighed for at annullere din ordre såfremt fejlen skyldes:
Trykfejl, tastfejl, tekniske problemer, leveringssvigt eller lignende situationer.

Kontrakt/faktura
Når man som kunde handler på webshoppen på CBD24.dk modtager man et autosvar, hvoraf det fremgår hvad der er bestilt, leveringsadresse og alle personoplysninger. Herefter behandler Nordic Trading Group BV personligt ordren. Når ordren bliver sendt vil en original kvittering blive tilsendt sammen med produktet. Denne kvittering vil gælde som produktets købsbevis.

Betaling
Nordic Trading Group BV modtager betaling med Dankort/VISA, Dankort, Mastercard, Visa Electron m.fl.
Nordic Trading Group BV krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.
Betalingen vil i overenstemmelse med dansk lovgivning først blive trukket i det øjeblik varen afsendes.

Levering
Vi leverer typisk indenfor 2-5 hverdage. Op til en weekend eller helligdage kan leveringstiden blive længere.
Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos leverandører til CBD24.dk.
Bemærk, at det ikke er muligt at afhente din ordre, og at der ingen ekspedition er hos Nordic Trading Group BV administration på Nordic Trading Group, Passge Molenpoort 28, PB 1414, 6501 Nijmegen 
Hvis din pakke skulle blive sendt retur til os, så sender vi selvfølgelig produktet igen uden ekstra beregning, eller overføre pengene retur hvis dette ønskes.
For ordre over 499,- sender vi din ordre uden fragt- eller ekspeditionsomkostninger, altså er der tale om fri levering. For ordre under 499,- vil der blive tillagt et gebyr på 49,- som dækker over fragt- og ekspeditionsomkostninger.

Aldersgrænse
Forudsætningen for at kunne købe CBD24.dk-produkter og handle fra CBD24.dk og alle relaterede sider og undersider er, at kunden er fyldt 18 år. Det er kundens ansvar at opgive korrekte oplysninger i forbindelse med bestillingen.

Kvalitetsgaranti
Hvis et af vores produkter mod forventning ikke skulle leve op til dine forventninger, beder vi dig sende varen retur til os. Produktet vil derefter blive brugt til kvalitetskontrol og fremtidige produktforbedringer. Vi vil selvfølgeligt udøve kompensation for det defekte produkt i form af erstatningsprodukter*. Tilbageforsendelse sker på købers regning.

Reklamationsret
Som kunde har du ret til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede da varen blev solgt.
Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Ønsker du som kunde at reklamere, skal dette som udgangspunkt ske indenfor 2 måneder efter at en fejl eller mangel ved en vare er – eller burde være – opdaget. Vær derfor omhyggelig med at efterse dine varer ved modtagelsen.

Fortrydelsesret
Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret på varer købt på vores webshop. Efter meddelt brug af fortrydelsesretten skal varen returneres indenfor 14 dage.
Bemærk, at porto ikke refunderes ved fortrydelse af køb.
Alle returneringer skal behandles af Nordic Trading Group BV INDEN varerne sendes retur.
Du bedes derfor kontakte kundeservice, inden du returnerer varerne. Der skal vedlægges kopi af faktura / ordrebekræftelse, samt registrerings- og kontonummer til den bankkonto, hvortil vi skal overføre pengene. Varen skal afsendes til Nordic Trading Group BV senest 14 dage efter du har modtaget den.
Du vil modtage pengene senest 20 dage efter returnering af varen, såfremt varen fremstår i oprindelig stand.
*Hvis produktet viser sig ikke at være defekt, men derimod blot brugt op, vil der ikke gives kompensation. Produktet vil, hvis ønsket, blive sendt retur til kunden.