Hemp Salve (750mg CBD)

Det er vigtigt at støtte din hud så den støtter dig! Den salve vil virke som et beroligende, naturligt og økologisk hudpleje produkt der vil hjælpe din hud med at lindre irritation men også bekæmpe tør hud. Salven kan ikke kun bruges på kroppen men den kan også uden problemer blive benyttet i ansigtet og på halsen. Så hvis du er træt af kløe og irriteret hud er dette helt klart produktet for dig.

7 på lager
580,95 kr
Tilføj til kurv

Denne salve er lavet af 100% naturlige og økologiske ingredienser hvilket også gør den så ren at du kan spise den. Denne form for CBD der kommer gennem salven optages gennem huden.

Dette er ikke kun et produkt til voksne men hvis du har en baby der er lider af bleudslæt kan du også bruge salven der uden at det gør noget. Salven er så ren at det ikke gør noget hvis baby skulle komme til at smage på det. 

Du kan samtidig glemme alt om dyre anti-age creme som koster 1000 kr og er fyldte med alle mulige usunde tilsætningsstoffer der ikke hjælper dig videre. Denne salve hjælper også mod rynker og holder din hud sund og rynkefri på en naturlig og sund måde. 

Skulle du samtidig opleve mange sprukne steder i huden efter en lang vinter vil salven med det samme kunne gå ind og lindre og hjælpe huden med at hele de steder hvor den skulle være sprækket. Salven er især god mod sprukne læber, revnede hæle og albuer.

Sidst men ikke mindst er salven høj på organiske højkvalitets naturlige olier og smøremidler som hjælper og beskytter huden om vinteren. Salven er lidt som balsam for huden og vil være med til at tilføje en masse fugt og blødgøre huden. 

Vis mere

Kunder som har købt denne vare købte også